Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Жмих гарбузовий— це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
- Жмих гарбузовий — ідеальний глистогінний засіб.
- Містить вітамін А, що є антиоксидантом: вповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів.
- Також жмих гарбузовий багатий на вітаміни групи В, С та Е та мінерали, зокрема, кальцій, магній, калій, фосфор, цинк, залізо та інші. Має загальнозмінювальну дію, корисно для здоров'я кісток, серця, нервової системи та імунітету.
- Гарбузовий жмих— справжня “мітла” для шлунку, бо багатий на клітковину, яка вбирає та виводить токсини з організму.
Як використовувати шрот гарбуза?
- Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
- Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок, разом з іншими видами борошна
- НЕ вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Гарбузове насіння знежирене
Країна походження: Україна.
на 100 г: білки — 16 г, жири — 18 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 320 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців