Количество
|
Стоимость
|
||
|
Склад: борошно (жмих) з сирого неочищеного мигдалю. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Вітаміни та мінеральні речовини: мигдальне борошно багате на кальцій, залізо, магній, фосфор, цинк, мідь, марганець та вітаміни групи B.
Мигдальне борошно не тільки смачне, а й збагачене вітамінами та мінералами.
Порівняно низький глікемічний індекс та відсутність у складі глютена робить її продуктом, придатним для низьковуглеводних систем живлення.
Популярна у високій кухні, особливо у Франції.
Прекрасна косметологічна сировина для домашніх масок та кремів.
Все борошно виготовляємо тільки в день замовлення. Ви отримуєте найсвіжіше якісне борошно зі збереженням усіх корисних властивостей.
Мигдальне борошно практично не збільшується в об'ємі в процесі випікання і не деформує готовий продукт, що дозволяє без побоювання використовувати його в складній випічці (макаруни, меренги).
Глютенове борошно у випічці можна повністю замінювати мигдальним, але при цьому трохи збільшити кількість розпушувача (бо борошно з мигдалю важче за звичайне).
Збалансувати зайву вологу допоможе або збільшення кількості муки, або зменшення кількості рідини. Також врахуйте, що мигдальне тісто пропікається швидше, тому доведеться готувати його за трохи нижчої температури або накриваючи фольгою. Не рекомендується використовувати мигдальне борошно у дріжджовому тесті.
Підходить для рецептів, що не припускають термічної обробки (сироїдницькі десерти, пудинги, домашні цукерки, марципан).
Використовується як паніровка при обсмажуванні м'ясних продуктів, а також для приготування соусів та каш.
Борошно мигдалю можна використовувати для приготування мигдального молока, просто заливши його водою на ніч.
корисний склад
вітаміни: група B, E.
Біологічно значимі елементи: марганець, магній, мідь, фосфор, калій, залізо, кальцій, натрій.
Корисні сполуки: ефірні олії, антиоксиданти, жирні кислоти.
Білок (близько 30%) та клітковина.
Білки:
25,8 г на 100 г продукту
Жири:
18,5 г на 100 г продукту
насичені жири – 1,64 г
Вуглеводи:
13,5 г на 100 г продукту
Калорійність:
522 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання:
3 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +24С