Количество
|
Стоимость
|
||
|
Кунжутне борошно виготовляєтьс з знежиреного кунжутного насіння.
Має м'який горіховий аромат.
Завдяки відмінним корисним властивостям відноситься до дієтичних і водночас лікарських продуктів харчування.
Не містить глютен.
Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Ви отримує свіже якісне борошно зі збереженням усіх корисних властивостей
У всі страви, де доречні ніжні нотки кунжуту,
можна додавати кунжутне борошно: хліб, пасту, лазанню, гранолу, халву, супи, салати, заправки, запіканки, млинці, каші, сирники і т.д.
У випіканні борошно кунжуту зазвичай не береться за основу, лише у поєднанні зі злаковою (крім адаптованих безглютенових рецептів).
За смаком добре поєднується з мигдальним та кокосовим борошном.
корисний склад
вітаміни: А, В1, В2, В5, В6, В9, Е, ПП.
Біологічно важливі елементи: кальцій, магній, калій, цинк, селен, мідь, марганець, залізо, фосфор, натрій.
Корисні сполуки: пектини, лігнани, фітостерини.
Білок (близько 40%) та клітковина.
Білки:
45 г на 100 г продукту
Жири:
12 г на 100 г продукту
Вуглеводи:
32 г на 100 г продукту
Калорійність:
416 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання:
3 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +24С