Количество
|
Стоимость
|
||
|
Борошно із зеленої гречки має тонку текстуру та смак
Має хороші зв'язувальні властивост і при цьому - безглютенова.
Один з найкращих видів борошна за поживністю.
Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Ви отримує найсвіжіше якісне борошно зі збереженням усіх корисних властивостей.
добре позначається додавання гречаного борошна на пісочному тесті: зменшення кількості глютену на користь структурі. Підходить для приготування вареного тіста (пельмені, вареники, манти, локшина, галушки).
Чудова ідея – приготувати на сніданок гречані млинці чи оладки. Тут можна сміливо експериментувати з кількістю борошна, тому що в цих стравах достатньо яєчної маси, що скріплює.
Добре поєднується з рисовим і пшоненим борошном.
Можна додавати для загусання та збагачення смаку в супи, соуси, смузі, кисіль.
корисний склад
вітаміни: A, група B, C, E.
Біологічно значущі елементи: залізо, магній, фосфор, мідь, калій, фтор, йод, марганець, кальцій, кремній, натрій, кобальт, молібден.
Корисні сполуки: кверцетин, пектин, лігнін, фітостероли.
Клітковина та білок.
Білки:
12,6 г на 100 г продукту
Жири:
3,3 г на 100 г продукту
Вуглеводи:
62 г на 100 г продукту
Калорійність:
310 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання:
6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +24°С