Количество
|
Стоимость
|
||
|
Гарбузове борошно готується з знежиреного насіння гарбуза.
Створює неповторний смак і відтінок страв, принагідно насичуючи організм вітамінами, мінералами та рослинними волокнами.
Так, 100 г гарбузового борошна здатні покрити добову потребу людини в міді та залозі, а всього 60 г – у фосфорі та магнії.
Не містить глютен.
Все борошно виготовляється тільки в день замовлення
ви отримуєте найсвіжіше якісне борошно зі збереженням усіх корисних властивостей.
гарбузове борошно можна змішувати з будь-якою іншою.
найбільше вона підходить для приготування випічки: десертів, пирогів, печива, тортів, запіканок, хліба, тістечок, кексів, вафель.
Здоба з додаванням гарбузового борошна довше зберігає свіжість.
Є безліч рецептів каш, супів, салатів і навіть м'яса з додаванням саме гарбузового борошна.
Це смачне та корисне доповнення до морозива, смузі або вівсяних пластівців.
корисний склад
вітаміни: A, C, K, E, група B.
Біологічно важливі елементи: магній, кальцій, калій, цинк, залізо, мідь, селен, марганець, фосфор.
Корисні сполуки: жирні кислоти, ефірні олії, лігнани, антиоксиданти, хлорофіл.
Клітковина та білок (включаючи особливі амінокислоти L-триптофан, аргінін, валін, кукурбітин та ін.).
Білки:
26,2 г на 100 г продукту
Жири:
13,91 г на 100 г продукту
Вуглеводи:
19 г на 100 г продукту
Калорійність:
274 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання:
3 міс.
у темному сухому місці при температурі від +4 до +24°С