Количество
|
Стоимость
|
||
|
Амарантове борошно отримуємо шляхом перемелювання білого амаранту
Амарант це псевдозлака, який фактично не є зерном, але має подібний профіль поживних речовин
Борошно з амаранту має приємний горіхово-солодкуватий смак, багата білком і крохмалем.
Вона низькокалорійна та не містить глютен.
Все борошно виготовляжмо тільки в день замовлення. Ви отримує свіже якісне борошно зі збереженням усіх корисних властивостей.
велика кількість білка та клітковини, а також низька калорійність, відносять борошно до дієтичних продуктів.
амарантове борошно особливо добре підходить для прісного хліба (коржики, лаваш, чапаті) і вафель.
у дріжджовому та заквасочному тесті її необхідно комбінувати з іншими видами борошна (наприклад, з пшеничною у співвідношенні 1:3).
До решти випічки з амарантового борошна рекомендується додавати натуральні розпушувачі, оскільки вона вбирає багато рідини і може зробити тісто занадто щільним.
Добре поєднується з мигдальним борошном, борошном із кіноа та бурого рису.
Прекрасно працює як загусник у супах, соусах та тушкованих стравах.
корисний склад
вітаміни: B1, B2, B4 (холін), B5 (пантотенова кислота), B6, B9 (фолат), E, A, C, PP.
Біологічно важливі елементи: кальцій, марганець, магній, фосфор, залізо, селен, калій, мідь, цинк.
Жирні кислоти: омега-6.
Корисні сполуки: антиоксиданти (феноли, сквален), амінокислоти (лізин, метіонін, триптофан).
Клітковина.
Білки:
9,5 г на 100 г продукту
Жири:
3,7 г на 100 г продукту
Вуглеводи:
67,5 г на 100 г продукту
Калорійність:
344 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання:
3 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +24°С