Кількість
|
Вартість
|
||
|
ПСИЛІУМ - це лушпиння насіння подорожника.
✅У НАТУРОПАТІЇ
Приймають внутрішньо як потужне джерело клітковини.
Містить безліч грубих харчових волокон, які при попаданні в кішківник працюють як очисна машина.
Це потужний сорбент
волокна псилліума мають здатність набухати і збирають все, що наскладувалось: токсини, продукти гніття та інше
⠀
✅У БЕЗГЛЮТЕНОВІЙ ВИПІЧЦІ
він незамінний
При контакті з рідинами набухає, утворюючи гелеподібну пасту, тим самим виступає як заміна глютену.
Надає тісту пористість та легкість.
У рецептах безглютенового хліба, булочок, пиріжків - завжди буде псилліум
❗️Якщо ви плануєте готувати випічку без глютену
❗️Якщо вам потрібно щоб ШКТ запрацював,як годинник
РАДЖУ ПРИДБАТИ ПСИЛЛІУМ