Кількість
|
Вартість
|
||
|
Унікальність мигдального урбечу полягає у дивовижних смакових якостях, користь складу робить його ефективним засобом при лікуванні хвороб внутрішніх органів. Вживати в їжу можна людям різного віку і навіть дітям. Натуральний продукт зберігає у собі всі біологічно активні речовини та вітаміни.
Паста з мигдалю - є ретельно перетертими горіхами. До складу якісного продукту не входять хімічні компоненти, синтетичні добавки або барвники.
Важливо: згодом на поверхні урбечу можуть виявитися краплі олії. Це природний процес, що свідчить про те, що перед вами 100% натуральний склад, без консервантів, емульгаторів та загусників. На смак і якість продукту масло не впливає, але перед тим як їсти, потрібно перемішати пасту.
Добре відомі знеболювальні та протисудомні властивості горіха, а перемелена паста характеризується м'яким обволікаючим впливом, що позитивно позначається при лікуванні гострих респіраторних захворювань. Користь пасти полягає й у поживності. Високий вміст білків і насичених жирів дозволяють включати її в раціон спортсменів і людей, які стежать за вагою.
Користь урбеча з мигдалю неоціненна при боротьбі з сечокам'яною хворобою. Регулярне застосування сприяє ефективному виведенню піску з нирок, очищенню крові, усуненню закупорок у печінці та селезінці. Серед корисних властивостей урбеча з мигдалю – потужний жовчогінний вплив на організм.
Вітаміни:
В1, В2, В3, В6, В9, Е, PP
Макроелементи:
Магній, калій, кальцій, кремній, фосфор, сірка
Мікроелементи:
Мідь, марганець, кобальт, залізо, бор, хром
ванадій, селен, молібден, цинк, нікель
Жири 49%
Білки 21%
Вуглеводи 22%
576 кал. на 100г.
Склад: Перемелені ядра мигдалю 100%