Кількість
|
Вартість
|
||
|
Урбеч із кунжуту – це натуральна паста, яка зберігає всі корисні властивості насіння. Особливість того, що під час виготовлення продукт не обробляється за допомогою високих температур. Вживати рекомендується сироїдам, вегетаріанцям та всім, кому небайдуже стан власного здоров'я.
Важливо: якщо на поверхні урбечу ви помітили утворення невеликої кількості масла - це природний процес, який відбувається після виготовлення пасти, що свідчить про 100% натуральності і про те, що до складу не входять загусники та інші речовини.
Урбеч з насіння кунжуту - це криниця корисних мікроелементів. Продукт містить 75% від добової дози міді, 35% кальцію і 30% магнію. Також паста багата на вітаміни A, E і B, фолієвою кислотою, також займає абсолютну першість за вмістом кальцію! Він містить у 3-4 рази більше цього мінералу, ніж молоко або сир, чудово зміцнюючи завдяки цьому зуби, кістки, нігті та ін. цілющий компонент - тіамін, що стимулює обмін речовин і заспокоює нервову систему. Регулярне вживання насіння кунжуту дарує шкірі здоров'я.
Смак у цього урбеча унікальний і не має аналогів, він дає нові та цікаві відчуття. Є трохи в'яжуча дія, тому його краще змішувати з медом, мачати в нього шматочки соковитих фруктів, заправляти салати, додавати в соуси, хумуси, каші та випічку.
Вітаміни:
В1, В2, В6, В9, Е, РР
Макроелементи:
Кальцій, калій, магній, кремній, фосфор
Мікроелементи:
Бор, ванадій, залізо, кобальт, літій
марганець, мідь, молібден, селен, цинк
Жири 48.7%
Білки 19.4%
Вуглеводи 12.2%
565 кал. на 100г.
Склад: Перемелене насіння білого кунжуту 100%