Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарбуз – дуже корисний для організму людини продукт. Паста з насіння гарбуза має пастоподібну консистенцію та відтінок, наближений до смарагдового.
Урбеч із гарбузового насіння має специфічний, ні з чим не порівнянний смак. Його неможливо описати словами — треба лише куштувати.
Гарбузовий урбеч є одним із продуктів дієтичного харчування. За його виробництві не здійснюється термічна обробка. Це дозволяє зберегти всі корисні властивості насіння. Хімічні добавки, консерванти та інші елементи неприродного походження цього продукту повністю відсутні.
Урбеч із гарбузового насіння містить цінні амінокілоти, які при попаданні в організм перетворюються на серотонін, званий «гормоном щастя». Як наслідок — гарний настрій та стресостійкість.
Насіння гарбуза ефективно зміцнює імунітет і допомагає йому боротися з різними вірусами, бактеріями, інфекціями та мікроорганізмами. Гарбузове насіння містить унікальну амінокислоту — кукурбітин, яка активно знищує паразитів: хробаків, личинок, грибів. Саме тому ті, хто регулярно вживає насіння гарбуза, не страждають від гельмітів.
Корисні властивості гарбузового урбечу такі:
зміцнення імунітету;
профілактика появи паразитів у організмі;
нормалізація сну;
профілактика розладів нервової системи;
нормалізація обміну речовин;
профілактика гельмінтозу.
Продукт користується величезною популярністю серед сироїдів та людей, які дотримуються принципів здорового харчування.
Вітаміни:
A, B1, B2, B5, B6, B9, C, D, K, E, PP
Макроелементи:
Кальцій, магній, калій, натрій, фосфор, сірка
Мікроелементи:
Цинк, ванадій, мідь, марганець, залізо, хром
бор, йод, кобальт, селен
Жири 49%
Білки 24%
Вуглеводи 15%
559 кал. на 100г.
Склад: Перемелене насіння гарбуза 100%