Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кунжут білий, лущений (SESAMUM INDICUM) - насіння однорічної рослини висотою 1-2 метри.
Кунжут має легкий горіховий смак і майже непомітно хрумтить.
Білий кунжут містить приблизно 22,20% білка і52,61% жиру, вітаміни Е, К і С.
Насіння кунжуту багаті такими антиоксидантами як сезамінол, сезамолінол і сезамолін. Кунжут популярний в кондитерській і хлібобулочній галузях - його додають в тісто, начинки і посипають готові вироби.
Немислимі східні солодощі (халва, пахлава ...) без кунжуту.
Біле кунжутне насіння мають багатий горіховий смак, їх зазвичай використовують в солодких рецептах, таких, як торти, хліб, булочки, батончики.
Спеція кунжут - відмінне додавання до салатів, суші, роллів, різних локшин, морепродуктів, м'яса, птиці, риби, морепродуктів.
Кунжут часто використовують як панірування.
Насіння можна додати до вершкового масла для бутербродів.
Відмінне поєднання може вийти з брокколі, лимонного соку і кунжуту.
Колір: від кремового до білосніжного
Смак: наближено нагадує горіх
Запах: солодкуватий (без затхлого, цвілеві та інших сторонніх запахів)
Сортова чистота: 99,9% min
Країна походження: Індія