Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кунжут чорний насіння
Насіння кунжуту мають сильний аромат.
У чорного кунжуту приємніший горіховий смак.
Такий продукт містить в собі на 60% більше кальцію, ніж насіння білого кунжуту.
Ця приправа багата і мікроелементами, в них міститься велика кількість фосфору, заліза і магнію, білків, вітамінів А, Е, С і вітамінів групи В.
Насіння чорного кунжуту використовують при приготуванні деяких видів рису, овочів і салатів.
І чорні, і білі кунжутне насіння використовуються в тофу, солодощах, десертах, салатах, приправах, соусах, пирогах і маринадах.
Особливо чорний кунжут використовується для маринування овочів, які мають сильний аромат.
Сортова чистота: 99% min
Країна походження: Індія