Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сушена морква (рід DAUCUS CAROTA) - дворічна трав'яниста рослина сімейства селерових висотою до 30 см. В сушеної моркви зберігаються унікальні здібності овоча і його біологічна цінність. Морква надає готовим стравам золотистий відтінок і слідкувати-пряний смак. Морква містить вітаміни групи В, РР, С, Е, К, в ній присутній каротин - речовина, яка в організмі людини перетворюється на вітамін А. Морква містить 1,3% білків, 7% вуглеводів. Застосовується сушена морква широко. Вона покращує смак готових кулінарних виробів. Використовується в приготуванні овочевого або м'ясного рагу, тушкованих страв, рибних рецептів, паст і паштетів. Морква вважається універсальною приправою. Сушена нарізка ідеально поєднується з петрушкою і кропом, чорним і червоним перцем, томатом, лавровим листом і багатьма іншими.
Форма: різана (шматочки овоча у вигляді пластівців заданого розміру)
Текстура: жорстка і хрупка
Размер різу: 3x3 мм
Фальсифікують домішки / добавки: не застосовуються
Харчові добавки: не застосовуються (за винятком двоокису сірки)
Підсолоджувачі смаку: макс. 8% (цукор / глюкоза)
Колір: від насиченого червоного до помаранчевого (інший колір макс. 5%)
Смак: злегка солодкий, нагадує карамель
Запах: пряний, насичений
Категорії якості: сорт вищий
Рід упаковки: 20 кг картонні коробки з поліетиленовим мішком.
Країна походження: Китай