Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ними так приємно і корисно похрумтіти!
Ідеально підійдуть до перших страв, до салатів, до хумусів, паштетів або у якості перекусу.
Робити просто і швидко.
5 ст.л. жмих лляной
5 ст.л. жмих кунжутний
2 ст.л борошно лляне
Вода тепла приблизно 100-150мл
Дати постояти щоб жмихи і борошно подружилися і масса стала одним цілим.
Додаємо спеції солодкі/солоні за настроєм.
У мене гострі
Сухий часник
Чілі
Сушені томати
Дріжджі неактивні харчові для мирного смаку
Сіль
Беремо щільний пакет.
Складемо туди наше месіво.
Робимо з одного кута маленьку дірочку, і через неї вичавлюємо тісто бубликами, паличками, крючочками, як вам більше подобається.
Випікати 30 хвилин
200 градусів
Готово!
Можно хрумтіти)
Цікаво спробувати?