Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосова манна - це смачні, і, головне, корисні ласощі. У ньому немає барвників, ароматизаторів, смакових добавок чи консервантів. Він містить лише натуральну м'якоть кокоса, подрібнену до стану пасти. Його сміливо можуть вживати в їжу діти та дорослі, які дбають про своє здоров'я.
Важливо: якщо на поверхні урбечу ви помітили утворення невеликої кількості масла - це природний процес, який відбувається після виготовлення пасти, що свідчить про 100% натуральності і про те, що до складу не входять загусники та інші речовини.
Кокосова манна – це справжній суперфуд. Висока калорійність та великий вміст поживних речовин роблять його цінною дієтичною добавкою до щоденного раціону.
Урбеч з кокосової м'якоті не проходить термічної обробки, тому зберігає всі корисні властивості горіха. Завдяки подрібненню всі корисні речовини з продукту добре засвоюються.
Кокосова стружка - природне джерело лауринової кислоти, відомою своєю здатністю перешкоджати розвитку ракових клітин та знижувати рівень холестерину в крові, зменшуючи тим самим ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Кокосову манну застосовують при застудних та вірусних захворюваннях для зміцнення імунітету, завдяки високому вмісту у складі вітаміну С та В.
Регулярне вживання в їжу кокосу дозволяє зміцнити імунітет і забути про простудні захворювання, очистити кров, позбавитися проблем із роботою печінки, підшлункової залози. Завдяки високому вмісту клітковини його м'якуш покращує перистальтику кишечника, активізує обмін речовин, покращує роботу ШКТ.
Вітаміни:
В, Е, C
Макроелементи:
Магній, калій, кальцій, фосфор
Мікроелементи:
Цинк, йод, марганець,
Жири 65%
Білки 13%
Вуглеводи 14%
592 кал. на 100г.
Склад: Перемелена стружка кокосу 100%