Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад клітковини розторопши:
Білки: 20,35%
Жири: 11,69 % (для порівняння - у насінні жирів – 27%) посилання
Вуглеводи: 27,25%
Клітковина розторопші є хорошим джерелом мінералів
Кальцій 912 мг/100гр
Мідь 2,7мг/100гр
Залізо 80,5мг/100гр
Магній 433мг/100гр
Цинк 7,38 мг/100 гр
Силімарин 1700мг/100гр
Калорійность 350 ккал на 100 гр
Клітковина застосовується:
- для профілактики захворювань печінки, її очищення та відновлення, після токсичних впливів;
- активізації виведення з організму продуктів життєдіяльності;
- для усунення побічних ефектів при прийомі ліків, що діють на печінку після проходження курсу хіміо-або променевої терапії.
Клітковина з плодів розторопші є незамінною при запорах, вона активізує перистальтику кишечника. Відзначено позитивний її вплив при дисбактеріозі.
приймати по 1ч.л. запивши водою перед їжею 3 рази на день, курс 2-3 місяці