Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фундучно-шоколадний десерт принесе вам справжнє задоволення, заповнивши нестачу корисних речовин в організмі.
Цей урбеч відрізняється натуральним складом, адже є сполукою горіхів фундука, какао і кокосового цукру.
Паста хороша і сама по собі, і як наповнення для млинців, печива, тортів.
Натуральний склад продукту говорить про те, що він є корисною насолодою.
Шоколадна паста з фундуку позбавлена тваринних жирів, тому її можуть вживати навіть люди, у яких підвищений рівень холестерину.
До складу шоколадно-горіхової пасти входять такі елементи:
Вітамін B - підвищує працездатність м'язів та серцево-судинної системи.
Мікро- та макроелементи - зміцнюють кістки, нігті та волосся, покращують стан шкіри (калій, кальцій, залізо, магній, цинк та ін.).
Токоферол (Е) – нейтралізує вплив радикалів, знімає запалення та покращує репродуктивну функцію.
Який смак має представлений урбеч? Насичений та яскравий, він обов'язково вам сподобається, якщо ви любите какао та горіхи! Не сумнівайтеся як продукт, якщо ви побачили тонкий прошарок масла після відкриття банки. Це говорить про 100-відсоткову натуральність урбечу, відсутність загусників та інших шкідливих речовин.
Вітаміни:
B1, B3, B6, E, K, PP
Макроелементи:
Магній, калій, кремній, фосфор
Мікроелементи:
Мідь, марганець, кобальт, залізо, бор, хром
ванадій, молібден, цинк, рубідій, стронцій
Жири 41%
Білки 12%
Вуглеводи 27%
532 кал. на 100г.
Склад: фундук 76%, кокосовий цукор 14%, какао 10%.