Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суміш "Прованські трави" - одна з найулюбленіших усіма кулінарами приправ, так як її склад може варіюватися в дуже широкому діапазоні. Вона чудово поєднується з усіма видами м'яса. Дуже часто цю суміш додають до різноманітних супів. Вона робить багатшими смак будь-якої страви. Широко застосовуються ці трави в якості добавки до соусів і салатів. Вони незамінні при приготуванні жаркого, м'ясного фаршу, начинок і страв з риби. «Прованські трави» рекомендуються для заправки жирних страв, надають смак і урізноманітнюють дієтичні страви, що вживаються без солі. Також добре поєднуються з будь-якою зеленню, різними видами лука і перцю. Іноді суміш трав додають в випічку. Наприклад, можна приготувати картопляний хліб з прованськими травами. Прекрасно доповнюють «Прованські трави» смак смаженої картоплі.
Склад: майоран, базилік, чабер, чебрець, орегано, розмарин.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту 266,45 кКал: білки: 10,38г, жири: 6,72г; вуглеводи: 43,56г.
Країна походження сировини: Єгипет, Туреччина.