Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паприка - пряність, отримана в результаті помелу солодкого м'ясистого сушеного перцю червоних сортів.
Має мелену, порошкоподібну форму. Паприці притаманний легкий солодкуватий смак з легким присмаком гіркоти.
Показник якості - сипучий порошок насиченого червоного кольору з тонким приємним ароматом і солодкуватим смаком. Корисні речовини, які містить паприка: вітаміни Р, В, Е і С, бета-каротин, калій, залізо, фосфор, антиоксиданти, ефірні масла.
Паприку додають в перші страви, м'ясні, соуси і маринади, салати, гарячі страви та гарніри.
Широко застосовується в виробничих масштабах при виготовленні снекової продукції (арахіс, сухарики, чіпси, кукурудзяні палички) і молочно-кислої продукції (фета, бринза, сири).
Форма: мелена, порошкоподібна
Колір: від блідо-червоного до рубінового
Смак: солодка, без сторонніх присмаків
Запах: приємно ароматний
Країна походження: Іспанія