Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сушений часник - шматочки овоча у вигляді гранул певного розміру мають різкий, гострий аромат і пекучий смак. Часник як спеція буває і гранульований, і перемелений, і у вигляді пластівців. Він додає особливу пікантність приготованим стравам, підкреслює їх гідність.
Часник - натуральні ліки. Це натуральний антибіотик, який знищує хвороботворні мікроорганізми і зміцнює імунну систему. Регулярне вживання часнику сприятливо діє на організм людини, зміцнюючи його здоров'я.
Сушений часник найкраще підходить для страв з м'яса, птиці, для приготування гарячих страв (супів, борщів), а також для холодцю. Незамінний і для морепродуктів (креветок, омарів і крабів). Також сушений часник знайшов своє застосування в пекарській справі при виготовленні булочок і хліба: ці готові вироби посипають обсмаженім на маслі часником. Часник в гарячих стравах поєднується з іншими прянощами, які часто пом'якшують його різкий запах; до них відноситься гвоздика, м'ята, цедра лимона, бадьян і т.д.
Форма: різаний (шматочки овоча у вигляді гранул заданого розміру)
Колір: від кремового до золотистого
Смак: різкий, гострий, слабо пекучий
Країна походження: Китай