Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виготовлена з знежиреного волоського горіха.
Мука має волокнисту структуру і коричнево-зелений колір.
Характеризується високим вмістом білка, а також нульовим глікемічним індексом, що робить її одним із кращих видів борошна для людей з діабетом або переддіабетом.
Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Ви отримуєте найсвіжіше якісне борошно зі збереженням усіх корисних властивостей.
Як і інше горіхове борошно, широко застосовується в безглютенових рецептах, а також як загусник для рагу і соусів.
Надає випічці грубу крупнозернисту структуру і солодкуватий горіховий смак.
Посипте 1 ч. л. муки ранкову кашу або мюслі, щоб почати день з ясним розумом і бадьорістю. Додайте у вітамінні коктейлі та смузі.
Доповнюйте смак супів, каш та м'ясних страв. Паніруйте в горіховому борошні м'ясо, птицю та рибу.
Використовуйте для приготування хліба, піци, печива, оладок, млинців та різних десертів (добре поєднується з шоколадом та ваніллю).
Замініть приблизно ⅓ склянки звичайного борошна горіхового та відчуйте різницю.
КОРИСНИЙ СКЛАД
Жирні кислоти: омега-3, омега-6.
Вітаміни: група B, C, P, A, E.
Біологічно значущі елементи: магній, цинк, залізо, марганець, мідь, кобальт.
Клітковина, білок.
Білки:
28 г на 100 г продукту
Жири:
20 г на 100 г продукту
Вуглеводи:
35 г на 100 г продукту
Калорійність:
333 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання:
3 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +24°С