Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борошно вівсяне цільнозірнове.
Борошно вівсяне - єдине з усіх видів борошна, що містить кремній.
Крім цього, в ній присутні антиоксиданти, харчові волокна, що зв'язують холестерин, та слизові речовини, що нормалізують травлення.
Тому її часто використовують як профілактичний та терапевтичний засіб при різних хворобливих станах.
Не містить глютен, але має у складі схожий на нього білок авенін, який може спричинити симптоми, аналогічні до целіакії.
Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Ви отримуєте найсвіжіше якісне борошно зі збереженням усіх корисних властивостей.
Вівсяне борошно - щільніше і важче за пшеничне, а також містить менше клейковини, тому в випічці її необхідно змішувати з іншими видами борошна
Введення вівсяного борошна робить будь-яке тісто розсипчастішим, смачнішим і рум'янішим. Особливо красивими виходять млинці, вафлі та різноманітне вівсяне печиво.
Використовуйте вівсяне борошно, щоб загуснути традиційну вівсянку, додайте в смузі для збагачення клітковиною.
Традиційний рецепт – вівсяний кисіль, корисний дорослим та дітям. Збільшити його корисність можна додаванням рослинного молока, меду чи ягід.
корисний склад
вітаміни: A, E, група B, C.
Біологічно важливі елементи: фосфор, магній, залізо, цинк, мідь, кремній, марганець, калій, кальцій.
Корисні сполуки: слизові, антиоксиданти, ферменти.
Клітковина та білок.
Білки:
12,3 г на 100 г продукту
Жири:
6 г на 100 г продукту
Вуглеводи:
70,5 г на 100 г продукту
Калорійність:
366 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання:
3 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +24°С