Кількість
|
Вартість
|
||
|
9 причин, щоб додати ЛЛЯНЕ БОРОШНО у свій рац
1️⃣Замінює яйця при приготуванні котлет, биточків, запіканок.
Це дозволяє готувати безпечні страви людям з поганою переносимістю яєць або надлишковим холестерином.
2️⃣Додане у фарш, пов'язує надлишок жиру, блокуючи тим самим його засвоєння в кишечнику.
3️⃣Це відмінний сорбент, що зв'язує шкідливі сполуки (пурини та фосфати) у м'ясі та рибі.
4️⃣Збільшує в продукті вміст білка та корисних мікроелементів (калій, магній, фосфор, залізо)
5️⃣Не містить глютен і дозволяє готувати повноцінні страви для людей з поганою переносимістю глютена, яєчного білка та казеїну.
6️⃣Завдяки високим вологоутримуючим властивостям надає об'єму та стійкості запіканкам, суфле та котлетам.
7️⃣Пиріжки, булочки, коржики довго не черствіють, зберігають свіжість та смак
8️⃣Випікання з лляним борошном не обтяжує шлунок, полегшує роботу кишечника, не викликає надмірного газоутворення.
Це важливо для людей із проблемним травленням.
9️⃣Сповільнює всмоктування цукру (знижує глікемічний індекс борошняних виробів).
Тому випічка з лляним борошном безпечніша для людей з цукровим діабетом і надмірною вагою.
ЛЛЯНЕ БОРОШНЕ
це простий спосіб зробити щоденну домашню їжу кориснішою!
Ми впевнені, що додавши лляне борошно у свій раціон, ви 💯 оціните його оздоровлюючі та кулінарні переваги!
Готуєте з лляним борошном?