Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олія з ядер абрикосових кісточок — добрий косметолог із талантами кулінара. Світло-жовте, з чудовим ароматом та солодкуватим фруктовим смаком, воно подбає і про красу, і про здоров'я.
МІСТИТЬ
Вітаміни: А, В15, В17, С, D, Е, F
Жирні кислоти: пальмітинова, стеаринова, пальмітолеїнова, олеїнова, лінолева, омега-6
Мінерали: залізо, калій, кальцій, кобальт, магній, марганець, мідь, цинк
Фосфоліпіди
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Нормалізує роботу ШКТ. Згідно з дослідженнями, налагоджує травлення та допомагає при виразці шлунка завдяки протизапальним та антибактеріальним властивостям.
Корисна для серця. За даними експертів, знижує підвищений рівень загального та поганого холестерину в крові, уповільнює розвиток атеросклерозу, знижує ризик інсульту та серцевої недостатності.
Діє як антиоксидант. Встановлено, що завдяки вітаміну B17 допомагає регенерація клітин. Ефективно для лікування та профілактики онкології.
Допомагає роботі нирок. Використовується для вирішення проблем із нирками, а також при набряку.
Доглядає будь-яку шкіру. Живить і пом'якшує суху та чутливу шкіру, у тому числі на губах та повіках. Нормальну, жирну та змішану шкіру зволожує, звужує розширені пори, покращує колір обличчя. Шкіру тіла робить пружною.
Робить волосся красивішим. При регулярному використанні пом'якшує волосся і наповнює його блиском, відновлює сухі кінчики.
ЗАСТОСУВАННЯ ТА ДОЗУВАННЯ
У кулінарії
- Не можна: використовувати для смаження.
Можна і потрібно: додавати в салати, м'ясні страви та коктейлі для аромату, поєднувати з сирами, приправляти рибні страви разом з лимонним соком, готувати всілякі страви італійської кухні.
Зовнішньо
Для догляду за шкірою - як самостійний засіб або суміші з іншими рослинними маслами в пропорції 1:1.
Для масажу всього тіла воно швидко вбирається і не залишає жирних слідів.
Для оздоровлення волосся. Додайте в готовий кондиціонер або маску по 10-20 крапель або наносьте на волосся в чистому вигляді, а потім змивайте.
Термін придатності до споживання: 2 місяці з дати виготовлення.
Зберігати закритим у холодильнику.
Допускається осад.
Перед вживанням збовтати.
Харчова цінність у 100 г:
Білки, м: 0,0
Жири, м: 99,7
Вуглеводи, г: 0,0
Енергетична цінність:
884 ккал/3 701 кДж